Tasuleasa Social

/ / Uncategorized

            Dupa un spectacol, unde am avut un public incredibil, dupa o dicutie pe fuga cu Valentina Nafornita si sotul ei, am plecat la drum spre Tasuleasa. Un drum extrem de obositor de 9 ore. Am ajuns in sfarsit. Nu pot sa va spun cum e aici. Pot sa va spun ca avem locuri in tara asta, de care ar trebui sa fim mandri si sa incercam sa le aratam si altora. Dar asta stim cu toti. Cum spunea azi dimineta un prieten, e o alta lume. Si chiar asa e. Ai senzatie ca esti intr-o lume de poveste, ireala, nu va mai spun ca sunt cazat la Hotel Dracula.

Hotel Dracula

        Am fost tare curios sa descopar locurile si oamenii de aici, sa inteleg exact ce inseamna Tasuleasa Social. Pana acum am aflat ca e un proiect inceput de Alin Useriu , un baiat stabilit in germania, si care a vrut sa faca ceva pentru locurile unde s-a nascut.Despre el ar trebui sa va vorbesc zile in sir. Poate ca intr-o am sa fac asta. Au fost multi cei care l-au insotit in drumul asta si din Romania si din Germania. Catalin Stefanescu, Ada Milea, Cosmin Bumbut, Radu Naum, Marcel Iures sunt numai cativa care au pus umarul in cei 10 ani de Tasuleasa (sau Tasu, cum le place lor sa spuna).

         Se pare ca cei care vin aici o data, se intorc sigur, si inceraca sa ajute cumva. Pentru ca sunt aici de o zi, si inca nu m-am dezmeticit, am sa va arat doar locuri, iar intr-un post viitor am sa va povestesc despre ce si cum s-a construit aici. Am sa va spun acum, ca am primit o lectie extrem de importanta. Am vazut ca se poate si la noi, cu oameni care cred, vor, si mai mult decat atat, trec la fapte. Fara sa se planga ca nu au, fara sa ceara disperati ajutor, nu vor sa fie cunoscuti cu orice pret . Sa-i caute si sa-i cunoasca numai cei ce vor, si au nevoie de lucrul asta.

P.S. Asta am scris in prima zi cand am ajuns acolo. Din lipsa de laptop si internet  n-am apucat sa postez. Maine am sa scriu pe larg despre Tasuleasa Social

2 Comments to “ Tasuleasa Social”

  1. Am tot auzit de proiectul ăsta. Abia aștept continuarea 🙂 Mă bucur pt. plimbările tale și-s puțin gelos. Dar le am și eu pe ale mele. Dacă ești duminică în București, presimt că ne vom vedea 🙂

  2. Sunt minunate pozele, astept urmatoarea postarea cu mai multe detalii despre proiect, oamenii si loc… 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *