Cine da mai mult ???

/ / Uncategorized

Bun.. Aseara am fost si eu ca tot omulul, de fapt nu ca tot omul, ca multi nu au stiut, altfel sala de la Godot ar fi fost neincapatore…. si asa, abia mai aveai loc sa arunci un ac…  sa nu-mi uit vorba..  toata lumea spunea ca are loc Gala IDEO IDEIS.. Nu , n-a fost gala Ideo Ideis.. a fost pentru Ideo Ideis.. Adica pentru festivalul de teatru tanar de la Alexandria, de care va tot povestesc de ceva vreme… E prima data cand festivalul paraseste orasul in care s-a nascut . Au venit in capitala sa mai adune ceva bani pentru festival…vremuri grele, ce sa-i faci. Daca vrei sa faci ceva bun si durabil in tara asta, fie te bazezi pe baniii tai,  fie pe bunavointa sponsorilor, care sunt din ce in ce mai putin.. Nici legea sponsorizarii nu exista inca..E adevarat.

Copii de la Ideo.. de fapt care copii?  copii erau in urma cu 8 ani cand au inceput.. acum sunt oameni muncitori si responsabili….Alexandru Ion si Andreea Bortun ( si toata echipa din spate lor) ne-au adunat pe toti la Godot pentru o licitatie.. Prima , din viata mea.. Asa ca am fost rugati sa donam cate un obiect la care tinem foarte mult …. Eu, inventiv cum ma stiti, am adus o geanta cu care tot umblam de ceva ani , Marcel Iures un ceas, Malaiele ..o caricatura, Florin Piersic Jr. o pereche de manusi de box… Vlad Zamfirescu o bricheta Zippo ( originala, zice el)… Medeea a dus o bijuterie cu care a jucat in Leul in Iarna… Catalin Stefanescu, Andi Valuianu, Ana Ularu, Marian Ralea au contribuit si ei …

 Pana la urma s-au strans 5.170 de euro… Nimeni n-ar fi crezut. Sincer eu ma gandeam ca daca strangem 1000 suntem norocosi. Se pare ca mai sunt oameni carora le mai pasa, care vor sa mai ajute, care si-au facut timp  si au venit acolo … Salut si prezenta blogarilor acolo..  au venit la Alexandria s-au indragostit si au ajutat  sa afle mai multi despre festival.. Ajuta… Dupa cum spuneam si aseara, la Ideo Ideis nu formam doar viitori actori ci si viitori spectatori .. 

O seara minunata, ne-am dat seama cu totii ca mai avem pentru ce lupta, mai avem la ce spera.. Si asta e bine si linistitor !!!!

5 Comments to “ Cine da mai mult ???”

 1. Anonim says :Răspunde

  Marius, Legea sponsorizarii …exista cu tot cu Instructiuni de aplicare…

 2. Anonim says :Răspunde

  In calitate de simplu spectator de teatru, care s-a bucurat aseara alaturi de voi la Godot, va multumesc tuturor pentru lucrurile minunate pe care le faceti si bucuria pe care o daruiti celorlalti.

 3. Anonim says :Răspunde

  Super, bravo! am participat si eu la o licitatie (corporatista) pentru Ideo Ideis si copiii astia merita toata atentia si sprijinul nostru.

 4. Alina says :Răspunde

  Deci not fair ca n-a ştiut tot omu'!
  🙂
  Dacă mai e nevoie de bani, e bine să ştie poporul din timp…să se prezinte!

 5. Anonim says :Răspunde

  ce fainnn. mai exista oameni buni.. asta iti da putere sa nu.ti pierzi speranta.

  Felicitari celor cu initiativa!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *