Aici timpul s-a oprit in loc.

/ / Uncategorized

         Tineti minte magazinasele acelea de pe timpuri , mici, in care se faceau chei sau se dadeau gauri la curele, se reparau ceasuri… Mai sunt cateva.. Astazi cand mergeam spre Green , undeva pe Stefan cel Mare am dar de un astfel de magazin…Ce m-a mirat foarte tare a fost ca pe unul din pereti era, dupa cum se poate vedea si in imagine, o fotografie  mare cu Toma Caragiu.  O fotografie facuta demult tare. As fi vrut sa intru sa intreb care e istoria acelei  poze, de cand sta pe perete si ce poveste are cel care o tine acolo.. M-am oprit in fata magazinul si am stat cateva minute bune, nu-mi venea sa cred..Era ca si cum m-as fi intors intr-un loc din copilarie, un loc extrem de familiar. Parea ca aici timpul s-a oprit in loc. Un coltisor de ceva…Ce bucurie…Intr-un magazinas de pe Stefan cel Mare pareau stranse la un loc toate povestile nescrise si nespuse de demult….Mai era si o coperta frumoasa de carte, veche si ea, chiar langa poza cu Toma Caragiu, daca nu ma insel are si autograf…Am sa mai trec pe acolo si am sa intru…. sunt tare curios….

4 Comments to “ Aici timpul s-a oprit in loc.”

 1. Trebuia sa intri….daca oricum timpul se oprise in loc…
  Prea des trecem pe langa momente din viata noastra doar pentru ca ne grabim spre….ce?
  Sa ne spui povestea acelei fotografii curand! 🙂

 2. Anonim says :Răspunde

  Minunata descoperire! O carte frumoasa, cu o fotografie superba,Toma Caragiu impreuna cu sotia sa. Autograful este al Elenei Caragiu(" cu afectiune …11 Nov Elenea Caragiu").
  http://www.librariaeminescu.ro/isbn/973-7697-56-1/Caragiu-Elena__O-simpla-vizita. http://stiri.kappa.ro/actualitate/13-11-2009/o-simpla-vizita-a-elenei-caragiu-de-la-sfarsitul-tragic-al-povestii-de-dragoste-cu-toma-caragiu-la-o-cariera-pe-broadway-236219.html
  O sa afli o poveste minunata daca vorbesti cu proprietarul/angajatul.

  O zi minunata!

 3. multumesc… merg sa aflu povestea 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *