sâmbătă, 14 martie 2015

Jurnal de fumator nefumator (III)

Zi 5  Ce sa va spun?.. am avut o noapte nu tocmai buna...defapt chiar foarte rea.N-am dormit deloc,
       
in cabina Lia Bugnar, Maria Obretin, Andrei Craciun
Claudiu Bleonț si Diana Roman repetitie Hoți  

Medeea marinescu, Irina Antonie, Natalia Calin
pur    
         si simplu...o fi de la lipsa nicotinei, o fi de la depresie , o fi de la multele ganduri care imi tot          
         circula prin cap..o fi de la nerabdarea cu care astept sa incep o noua zi fara tigara..Greu de spus .  
         Cert e ca am atipit pe la 9 si am dormit pana la 10 ..de la 11 aveam repetitie . Am reluat ”Hoți” regia Radu Afrim . Mergand spre repetitie in fuga si usor buimac , mi-am amintit ca asta e un spectacol a carui premiera  am dat-o nefumator fiind.. Anul trecut, cand m-am lasat vreo 5 luni.. Deci practic ar fi trebuit sa fie usor, asa a si fost ..minus momentul de dupa repetitie cand am fost la un suc si Medeea si-a manifestat dorinta sa-si aprinda o tigara..masa fiind de nefumatori, n-a indraznit .. :)

Seara la spectacol , fara probleme , nici nu prea am avut timp , desi la spectacolul asta fumam cam 7 tigari, habar n-am cand.... Defapt eu de la jumatea spectacolului fiind mort , am tot timpul sa fumez..Azi nu am facut-o. Am fugit dupa specatcol la Godot unde in cabina se fuma si parca, parca mi-a trecut un gand. Am renuntat. Am fumat o tigara in spectacol. Puteam sa nu o fumez , am ales sa o fac :). Nu pot sa spun ca asteptam momenul .. dar nici nu m-am intristat ca a venit.. Mi s-a stins la jumatate , am zis ca e un semn, l-am ignorat si am reapris tigara de la o lumanare. Urăt, foart urăt!

Eu cred ca o sa ma consider nefumator cand am sa am puterea sa renunt si la tigarile fumate in spectacole, tigari pe care eu mi le-am dorit in rol ... stiti, se zice ca actorul prost, cand nu stie ce sa faca in scena isi aprinde o tigara..asa si eu.. Maine am ”Fa-mi loc ”La Otopeni..sper sa am puterea sa renunt la tigara din spectacol..

Cineva mi-a spus azi sa nu mai tin evidenta zilelelor  de cand m-am lasat .. ca nu imi face bine. Nefumatorul adevarat habar n-are cand s-a lasat , stie doar ca nu mai fumeaza de ceva timp.. Recunosc ca eu am o mica placere sa ma chinui.. Daca tot e sa fie greu, atunci macar sa fie foarte greu :))

8 comentarii:

 1. Ei, cate capete, atatea pareri. Eu una zic ca e bine ca le numeri, e motivator si la un moment dat pur si simplu uiti sa le adaugi la numaratoare si zici "n am mai fumat de 2 saptamani"...apoi uiti si saptamanile si te trezesti pur si simplu ca zici "n sm mai fumat din 10 martie.
  Asa a fost la unii, cel putin :)
  Si hai ca poti, esti exigent cu tine, si primul fum a parut ca nu l ai tras cu nesat in piept, deci esti pe calea buna.
  Si daca nu poti...nu te judeca nimeni, Marius :)

  RăspundețiȘtergere
 2. De ce vrei sa te lasi de fumat? Trebuie sa existe o motivatie! Esti ok? Personal, astept sa-mi spuna plamanii cind nu mai suporta tigarile cum a facut ficatul cind n-a mai vrut votca.

  RăspundețiȘtergere
 3. Incredibil cum gasesti timp sa mai si scrii. Ziua ta are 50 de ore?

  RăspundețiȘtergere
 4. E all wrong.
  Faptele: te-ai tot lasat de fumat si te-ai tot reapucat. Si probabilistic vorbind, n-ai nici o sansa sa nu te reapuci. Chiar daca de data asta o sa te tina mult, dar poate mai incolo o sa te reapuci.
  Pe scurt : https://www.youtube.com/watch?v=D0a0aNqTehM
  Schimba perspectiva: facem cumva marea asceza? Atunci, jos de pe stancane, stop vantul ce ne biciuieste, bye bye la anahoreti. Fii pregatit sa cazi, nefiind marea asceza, o julitura doua, si hopa in caruta. Apropo, sunt niste microscoape pe acolo? Out! baga niste perne...
  Pe scurt: https://www.youtube.com/watch?v=oGb-O4Tvm1s

  Alina
  PS. In caz de cadere, se va face cheta pt niste rivanol, niste atele, un smurd (asta era gratis), un alt piedestal. Yes we can!

  RăspundețiȘtergere
 5. Arunca o privire la videoclip (s-ar putea sa-l stii, dar nu-i bai). S-ar putea sa te influenteze intr-un fel. are 1:30 min.
  P.S: nu-i cu morti/ statistici in legatura cu fumatul sau mai stiu eu ce chestii nasoale.
  https://www.youtube.com/watch?v=aHrdy6qcumg

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu ai renuntat la tigara din timpul spectacolului de la Otopeni, dar s-a vazut ca ti-ai fi dorit sa nu o aprinzi.

  RăspundețiȘtergere
 7. http://fatachealacuparulvalvoi.blogspot.ro/2015/03/vreti-sa-renuntati-la-fumat-iata-cum.html- sigur găsești ceva bun de luat de aici:)

  RăspundețiȘtergere
 8. "Nefumatorul adevarat habar n-are cand s-a lasat , stie doar ca nu mai fumeaza de ceva timp" Asa e, eu sunt una dintre ei, am 5 ani 2 luni si 22 de zile :)) Glumesc, nu mai tin cont decat atunci gand se face anul. Vorbim peste 348 de zile :)

  RăspundețiȘtergere

Oshawa sau nu

 Nu m-am apucat de oshawa... asta asa, ca sa nu credeti despre mine ca sunt un tip consecvent si care isi tine promisiunile . Nu, nu sunt. A...