miercuri, 3 aprilie 2013

In asteptare

Tot timpul am fost fascinat de sala de teatru goala... Urmeaza ca in 2 minute sa se umple.. Peste 10 min va prinde viata... Speram ca si spectacolul sa fie ok.. Si iar emotii...7 comentarii:

 1. Emotiile acelea frumoase de care esti fara sa vrei dependent! Enjoy every second of it!!!

  RăspundețiȘtergere
 2. Vineri vin sa vad pentru a doua oara "Insemnarile unui nebun" . :) Nu pentru ca sunt blonda si nu as fi inteles de prima data despre ce este vorba, ci pentru ca mi-a placut foarte mult. Este prima oara cand vad o piesa de doua ori...Sper ca nu-ti tunzi iarasi parul pe scena, nu de alta..dar in curand o sa ajungi sa ai freza din aia de soldat american, la ritmul in care se joaca piesa. :D

  RăspundețiȘtergere
 3. Vineri vin a treia oara sa vad Insemnarile unui nebun. Poate ca nu fac parte din "target", nu merg la teatru din snobism sau de plictiseala, nu merg la foarte multe spectacole, dar uneori dau peste cate unul care ma fascineaza, incerc sa-i dezleg misterul, dar de fapt cred ca sunt dependenta de doza aceea de magie, de scanteile care electrizeaza aerul din sala. Daca si tu speri sa fie "ok", inseamna ca venim toti la aceasta intalnire ca si cum ar fi prima. Nu stim cum va fi, daca va fi bine sau nu prea, dar sa stii ca si noi avem emotii :) Iata ca am dezlegat o parte din taina. Dar, vorba poetului, eu nu incerc sa strivesc corola de minuni a lumii. Pe vineri!
  PS Cred ca imi voi lua bilet si in mai. Nu sunt un spectator maniac si obsedat, nu am fost niciodata la o piesa de mai mult de 2 ori. (de fapt am fost) Deci... e ok?

  RăspundețiȘtergere
 4. sa fii un nebun frumos diseara! :)

  RăspundețiȘtergere
 5. :) ai fost minunat! Si ne-ai emotionat si ai picurat in zambete emotiile talentului tau:) iti multumim cu drag!

  RăspundețiȘtergere
 6. Bine ca mai merge cineva sa revada piesa. Inseamna ca nu am luat-o doar eu pe aratura.M-am linistit :))
  Sunteti trei alchimisti care au gasit reteta unei potiuni magice, iar asta nu se poate cumpara sau simula. Felicitari si lui Alexander Balanescu, un mare muzician, ale carui emotii in postura de actor nu fac decat sa adauge un plus de valoare actului artistic.

  RăspundețiȘtergere
  Răspunsuri
  1. Stati linistita, doamna, nu sunteti pe aratura :)) ce sa mai zicem de cei care vad cate-un spectacol, cu Marius sau cu alti actori tineti si talentati, de vreo 7-10 ori?! :))

   Ștergere

Oshawa sau nu

 Nu m-am apucat de oshawa... asta asa, ca sa nu credeti despre mine ca sunt un tip consecvent si care isi tine promisiunile . Nu, nu sunt. A...