duminică, 10 martie 2013

Seara de teatruPe 13 martie de la ora 22.00 jucam la Teatrul Evreiesc De Stat ”FA-MI LOC” in regia lui Radu Beligan cu Medeea Marinescu...13 se zice ca e zi cu ghinion, noroc ca nu e si marti ca atunci chiar ca jucam cu sala goala..lasa ca e si de la ora 22.00 ..Cine are chef sa mearga la teatru (atentie ...nu in club, unde mai bei o bere , mai tragi o tigara).. la ora asta..???. Dar asta e , n-avem ce face.. Ora e aia care e, piesa e o comedie romantica , actorii putini .... speram macar spectatorii sa fie mai multi... daca va bate gandul sa va adunati prietenii si sa veniti sa radeti de noi..(piesa e mult mai tare cand o vezi in gasca) aici gasiti bilete......Cu un singur clik sunteti la teatruhttp://www.bilete.ro/comanda.asp?eveniment=Fa+mi+loc+13+Mar+2013
Puteti sa cumparati bilete direct de la casieria Teatrului Evreiesc de Stat- 0721 33 24 36/ 021 323.45.30
Biletele se pot rezerva prin Asociatia INSPIRA la 0724 927 482!

Un comentariu:

 1. Aseara am dat “SAPTE DINTR-O LOVITURA” si “NOI 4” (de fapt doar 3), ne-am gasit locuri la “FA-MI LOC”
  Acum imi explic foarte bine de ce “IN VESTIAR”, la “ATELIERUL DE LUCRU IN MAGINE”, Maestrul mi-a recomandat sa vad piesa la teatru (Teatrul Evreiesc) si nu unde se joaca de obicei (Godot Café), desi au mai avut loc cateva spectacole de-atunci.
  Dupa “AVALANSA” de roluri magistrale am perceput “FA-MI LOC!” ca pe “O PIESA DESANTATA”, un strigat de intrare in “LIVADA DE VISINI” a Maestrului unde nici “IMINA DE CAINE” nu rezista si ajunge “IN ROLUL VICTIMEI”.
  “STA SA PLOUA” nu e “JOCUL DE-A ADEVARUL”, sunt doar “INSEMNARILE UNUI NEBUN” dupa teatru, care a perceput, din ‘SPITALUL COMUNAL”, rolul din piesa de-aseara ca ceva diferit de “MAREA IUBIRE A LUI SEBASTIAN”, de tot ce a vazut pana atunci.
  Poate am devenit “SINUCIGASUL” sau poate “OSCAR SI TANTI ROZ”, dar cu siguranta sunt “DOUA LOTURI” diferite pentru ca: “Maeste, nu e nevoie sa strigi “FA-MI LOC”, tu esti “IOANA D’ARC” a teatrului romanesc contemporan”
  Copilul grupului ”IN VESTIAR” – 16 februarie 2013

  RăspundețiȘtergere

Oshawa sau nu

 Nu m-am apucat de oshawa... asta asa, ca sa nu credeti despre mine ca sunt un tip consecvent si care isi tine promisiunile . Nu, nu sunt. A...