joi, 1 martie 2012

mesaj catre public

                   Astazi sunt pus pe fapte mari . Am inceput o mica campanie impotriva acestui fenom. Ca sa nu spuneti ca sunt nebun am sa va transmit parerea mai multor actori despre acest subiect  http://swipemagazine.nokia.ro/#/art3115
http://swipemagazine.nokia.ro/#/art3116 cu Tania Popa
http://swipemagazine.nokia.ro/#/art3119 cu Voicu Radescu ....
http://swipemagazine.nokia.ro/#/art3118 cu Antaneta Cojocaru

4 comentarii:

 1. wow ...ce super. spectatorii vad spectacolul pe care il merita...asa e, sa stii.
  succes!

  RăspundețiȘtergere
 2. Sunt bucuros ca mai sunt oameni ca si tine :) care sa fie pus pe fapte mari :) carora le pasa!

  RăspundețiȘtergere
 3. Buna ziua,

  Ma iertati ca va deranjez .Vin cu rugamintea la d-voastra sa scrieti un articol pe blogul d-voastra si sa distribuiti mai departe pe facebook despre mama mea, Gabriela Tudorache care este foarte bolnava . Este diagnosticata cu meningiom , o tumoare cerebrala care i-a afectat vederea si trebuie sa se opereze cat mai repede la o clinica din Germania unde ni se cere 35 000 EUR plus cheltuieli de cazare si transport .

  Viata si vederea ei depind de aceasta operatie , iar mie si fratelui meu ne este foarte greu sa o vedem cum indura zilnic cumplitele dureri de cap si ametelile .Timpul nu ne permite sa asteptam si va rugam sa scrieti un articol despre cazul ei . Mai multe detali le gasiti pe http://gabrielatudorache.blogspot.com/. Sau ne puteti contacta la nr de tel. 0724342082. Va rugam , daca sunteti de acord sa ne lasati si un raspuns .
  Va multumesc din inima pentru sprijinul acordat.

  dumitru_gabriela31@yahoo.com

  RăspundețiȘtergere
 4. Pentru inceput tin sa va salut si va doresc mult succes in tot ce intreprindeti, in afaceri si in viata de zi cu zi . Felicitari pentru site.

  RăspundețiȘtergere

Oshawa sau nu

 Nu m-am apucat de oshawa... asta asa, ca sa nu credeti despre mine ca sunt un tip consecvent si care isi tine promisiunile . Nu, nu sunt. A...