duminică, 2 octombrie 2011

Sunt mandru de ei

Ii stim, i-am vazut la teatru sau la televizor, sunt ai nostri si ar  trebui sa fim mandri de ei. Sunt oameni care in strainatate sunt mai iubiti si mai apreciti decat aici. E pacat.  Eu am ales cateva exemple...daca voi va mai amintiti alte nume si aveti imagini, puteti sa le lasati aici. Daca televiziunea nu face asta macar noi s-o facem..
Maia Morgenstern
Angela Gheorghiu, Marcel Iures, Ana Maria Marinca, Oana Pellea

4 comentarii:

 1. Sunt mandru si de : NELLY MIRICIOIU ,LEONTINA CIOBANU VADUVA (DECORATA SI CU LEGIUNEA DE ONOARE ),VIORICA CORTEZ,BOGDAN MIHAI,IRINA IORDACHESCU ,CELIA COSTEA,RUXANDRA DONOSE, mari solisti de opera prezenti pe marile scene ale lumii ,cap de afis .

  ALINA COJOCARU ,balerina,prim-solista a operei COVENT GARDEN LONDRA.

  Mai sunt multi care nu mai canta sau nu mai sunt printre noi cum ar fi,EUGENIA MOLDOVEANU ,VIRGINIA ZEANI,ELENA CERNEI ,DAVID OHANESSIAN,ZENAIDA PALLY ,etc

  Despre toti acestia presa straina a scris si mai scrie la superlativ.

  Ca actori nu gasesc prea multi care sa fi jucat roluri de substanta in filme straine cu exceptia MAIEI MORGENSTERN si a ANEI MARIA LARA care oricum are cetatenie germana si este formata acolo chiar daca de catre un tata roman.

  Marcel Iures ,Alina Berzunteanu,Emil Hostina,Clara Voda inca nu au avut parte de roluri pe masura talentului lor dar au avut prezente in filme straine.

  RăspundețiȘtergere
 2. Stiu ca nu e tocmai locul potrivit sa scriu asta, pentru ca nu are legatura cu ce ai scris aici, dar vroiam sa iti zic ca tocmai m-am intors de la Bulandra, am vazut Ivanov si ai fost absolut extraordinar, ca intotdeauna. Te-am aplaudat din toata inima.

  -Irina

  RăspundețiȘtergere
 3. @Poison Ivy multumesc frumos :)))

  RăspundețiȘtergere
 4. Si eu am fost.Interesant spectacol.
  Ivanov mai deprimat decat mi l-as fi putut imagina, cu umeri atat de lasati ca nici nu mai era nevoie de altceva.
  Borkin mai diabolic si mai efervescent decat imaginea pe care o aveam din carte, cu ceva din Lopahin(desi nu atat de vulpe) si cate un pic din Tipograf Tipografovici.


  Cred insa ca trebuie sa mai vin o data la Oscar si Tanti Roz unde mi se pare ca Oscar e doar Oscar si Marius Manole. Genial.

  Am o nedumerire in privinta finalului: De ce nu s-a preferat sfarsitul cu Ivanov care alege sinuciderea?

  RăspundețiȘtergere

Oshawa sau nu

 Nu m-am apucat de oshawa... asta asa, ca sa nu credeti despre mine ca sunt un tip consecvent si care isi tine promisiunile . Nu, nu sunt. A...