miercuri, 19 octombrie 2011

La Colt35 Ron si sunt 12 raci
Aseara am fost invitat intr-un loc tare frumos. Se cheama La Colt si este in locul fostului Time Out. mai precis pe Popa Nan 3 A. Habar n-aveam,  de aia va si scriu. Poate   cautati un loc prietenos cu mancare foarte buna si oameni draguti, care intre noi fie vorba stau cu voi cat vreti. 

Un locusor simplu, amenajat cu foarte mult bun gust , cu preturi rezonabile si unde se pot manca raci si fructe de mare. Noi aseara am mancat raci cu un sos minunat(marca Buhagiar),  supa de ceapa  si cel mai bun tiramisu pe care l-am mancat in ultimul timp.”La Colt” s-a deschis de curand, mai putin de o luna, daca vreti sa mancati raci si fructe de mare trebuie sa anuntati ca veniti. Totul e proaspat si se face special pentru voi.

Pana acum mergeam sa mancam raci la Bulgari, de acum avem si noi racii nostri.

Noi vom merge des, patronul locului iubeste actorii, asa ca poate ne zarim pe acolo. Am sa las si numarul unde puteti suna sa anuntati ca veniti.

11 comentarii:

 1. 35 de lei ptr chestia aia nu mi se pare "rezonabil" ci scump. Chestie de gust, nu as pune gura pe raci. Tu spui ca sunt preturi "rezonabile" dar tot tu spui ca ai fost invitat, deci nu ti-ai platit consumatia :) Cred ca cei de acolo iti asigura gratuitate ca le faci reclama.

  RăspundețiȘtergere
 2. 35 ron pentru asta e chiar foarte rezonabil :) in alta ordine de idei, arata bine. Poate fac o vizita in timpul FNT ;)

  RăspundețiȘtergere
 3. HELLO FRATE,UNDE TRAIESTI TU NENE SCUMPETE, CIND MINC'AI TU LA CIRCIUMA PROBABIL NICI NU STIAI CA EXISTA VIETATI MARINE.. SUPER PRET , SI DACA PLATI OMU' SI DACA MANCA' PE GRATIS, CA DOAR ''RECLAMA'I SUFLETU' COMERTULUI, NU-I BAI , BINE CA-I PLACU .
  MANOLE SA-TI FIE DE BINE !

  RăspundețiȘtergere
 4. corect. reclama mascata. mascata prost.

  RăspundețiȘtergere
 5. ps. iar anonimul doi, este - din nou - clar fals. la incultura pe care o afiseza atat ca forma cat si ca fond clar nu avea ce sa caute pe acest blog... sau daca avea ce sa caute ma insel asupra blogului. una mai urata ca alta.

  RăspundețiȘtergere
 6. Nu inteleg de ce unora le este asa greu sa priceapa ca pe lumea asta mai exista si locuri deosebite si oameni sinceri, dornici sa impartaseasca experientele placute din viata lor?!
  "La Colt" e doar o sugestie pe care o putem lua sau nu in seama!

  RăspundețiȘtergere
 7. ...de ce trebuie sa ne deranjeze sau nu daca s-a facut reclama?
  de ce trebuie sa arunacam cu noroi si sa tragem concuzii pripite?
  de ce trebuie pa percepem negativ anumite lucruri, oameni si locuri fara a sti in prealabil nimic despre acestia?
  de ce? de ce? de ce?
  laura tuna

  RăspundețiȘtergere
 8. ...poate pentru ca e mai usor sa critici decat sa admiri?
  Alina

  RăspundețiȘtergere
 9. Pai daca acum aveti racii vostrii, este de bine.
  Daca puteti manca asa ceva, pofta buna !

  RăspundețiȘtergere
 10. oameni buni, e un loc unde eu m-am simtit bine. Eu v-am spus de el, ca mi s-a parut normal sa sa va impartasesc asta. vreti, mergeti, nu vreti, nu mergeti ....nimeni nu va obliga. Fac reclamama? da fac, in masura in care sunt in admiratia uinui loc si impartasesc cu voi. N-am sa ma simt vinovat pentru asta . Si daca va intrebati daca am platit ...????? Va raspund sincer..da am platit, si am si martori:))))

  RăspundețiȘtergere
 11. Stimate domn,
  Bateti la porti inchise. Personal nu am criticat postul si doar imi dadeam cu parearea referitor la "racii vostrii" (in spirit de gluma). Nu este cazul sa luati in serios pareri spuse cu incrancenare. Da, pe mercantili, ii afecteaza reclama, pretul etc. Nu se pot abtine. Sugestiile de orice fel si in orice domeniu sunt binevenite. Desi nu pot manca raci, sunt convins ca daca viata mea ar depinde de asta, racii ar fi o delicatesa. O informatie este aur.
  Aia care si-au dat cu parearea cu reclama, cu pretul, probabil nu stiu nici cu ce se manaca viata. Sa fim ingaduitori cu ignorantii.

  RăspundețiȘtergere

Oshawa sau nu

 Nu m-am apucat de oshawa... asta asa, ca sa nu credeti despre mine ca sunt un tip consecvent si care isi tine promisiunile . Nu, nu sunt. A...