marți, 11 octombrie 2011

Gand


Victor Rebengiuc si Ioana Macaria
 Stau si ma minunez. Ma minunez cat de darnici pot fi oamenii si cat de curajosi. Asta seara la Green am avut doua sali, nu stiu exact daca sali e cuvantul, e un club totusi,  doua sali pline ochi cu oameni curiosi si gata sa aplaude si sa se bucure ca niste copii. In zilele noastre de cate ori ma intalnesc in sali cu astfel de public dornic sa primeasca ceva, dar si sa daruiasca, imi creste inima. Zilele astea am avut 8 spectacole ...de 2 ori Ivanov, de 3 ori Oscar si de 2 ori Sta sa ploua si la toate spectacolele salile au fost pline si oamenii au reactionat frumos si au fost deschisi. Mare bucurie...Sper ca lucrurile sa nu se schimbe, sa continuam asa, noi sa jucam cu drag pentru voi iar voi sa ne bucurati cu prezenta voastra.

4 comentarii:

 1. Ce fain e cand se simte la fel de ambele parti.Daruind inveti sa primesti si primind inveti sa daruiesti. Si uite asa ne oferim unii altora...echilibrul.

  RăspundețiȘtergere
 2. E minunat sa daruiesti si sa primesti...bucuria apare in ambele parti, dar "a darui" neconditionat ceva fara sa astepti sa primesti inapoi...este cea mai puternica dintre daruiri...
  P.S Bucura-te din toata inima!

  RăspundețiȘtergere
 3. multumim din inima, ce gand minunat minunat ai exprimat

  RăspundețiȘtergere
 4. Marius, publicul are incredere in tine. Eu cel putin nu mai stiu cum sa aleg piesele de teatru. In ultima vreme foarte multe "satirizeaza societatea de astazi" iar eu vad deja pe strada asta, nu mai vreau sa vad si la teatru. In tine si in piesele in care joci am incredere.

  RăspundețiȘtergere

Oshawa sau nu

 Nu m-am apucat de oshawa... asta asa, ca sa nu credeti despre mine ca sunt un tip consecvent si care isi tine promisiunile . Nu, nu sunt. A...