sâmbătă, 15 octombrie 2011

Declaratie de dragoste

      Toata ziua m-am chinuit sa va scriu o intamplare, si cum e ora 4 si eu nu am inchis un ochi, si cum masina vine sa ma ia la filmare la ora 5 sa ma duca la Tuzla (mai precis la aerodrom), am zis sa nu pierd timp pretios si sa profit.

     Dupa evenimentul Milka la care v-am spus ca am participat si care a fost foarte in regula , a venit la mine o domnisoara miniona sa-mi cera numarul de telefon...:)) doar pentru un interviu. Am dat numarul, am stabilit ziua si ne-am despartit. Iata ca a venit si timpul intalnirii, in spatele Teatrului National, de fapt ce a mai rams din el, ma astepta. Sigur ca am intarziat vreo 10 minute, daca ma culc la 4 in fiecare dimineta nici nu-i de mirare... Draguta, nu s-a suparat,si eu elegant am invitat-o la cafea sa-mi spal pacatele. Mi-a marturisit ca ea de obicei e cea care intarzie si ca a facut eforturi de data asta sa fie la fix sa nu cumva sa stricam relatia. Din  cafea in cafea si din vorba in vorba am inceput interviul, ea foarte pregatita cu o energie buna, tonica , eu usor posac la inceput, abia ma ridicasem din pat. Mi-a placut si am admirat la ea faptul ca era foarte sincera, nu m-a vazut jucand , a vazut doar interviul Eugeniei Voda, dar documentata si cu intrebari foarte pertinente...oricum nu de genul” de ce v-ati facut actor„ , ” Care e rolul preferat ”,  ”daca nu ar fi fost teatrul ce ati fi facut”. Inca o vorba. o alta cafea si interviul e gata. Dar cum sunt curios din fire am mai rams sa vorbim, sa mai aflu ce si cum despre ea.

    A terminat jurnalism (asta e bine, zic), dar a fost complicat, avea slujba in paralel, normal nu e din Bucuresti trebuia sa se intretina, lucru care iarasi m-a tusat. Ca si in actorie, nici in jurnalism nu e usor de razbit, aceleasi compromisuri, aceiasi oameni care nu prea vor sa te invete nimic. Uite asa a venit firesc si intrebarea daca trebuie sa mai faca meseria asta. Ca in orice poveste exista si un personal bun....si aici incepem sa avem ceva in comun. A fost sfatuita sa mearga sa ceara ajutorul Cristinei Bazavan, pe atunci lucra inca la Tabu. Draguta cum o stim, cei care o stim, Cristina a rugat-o sa scrie cateva articole si daca sunt in regula le va publica pe blogul ei. Se vede treaba ca ceva a atins-o pe Cristina pentru ca a publicat- o si in revista. Dupa cum spune ea, atunci a fost una dintre cele mai fericite zile din viata ei. Ca sa vezi cat de putin ii trebuie omului sa fie fericit

       Daca am ajus la capitolul Cristina Bazavan eu trebuie sa va marturisesc ca tot la insistentele ei m-am apucat de blog. Acuma daca a gresit ...ramane de vazut.Toate bune si frumoase. dupa ce ne-am marturisit dragoste pe care i-o purtam Cristinei am hotarat ca trebuie sa punem punct conversatiei altfel am fi petrcut toata ziua impreuna, nu ca nu ar fi fost placut , dar ma astepta si o repetitie care incepuse deja de 10 minute....

In drum spre National in fata noastra o domnisora draguta, cu telefonul la ureche tocmai sfatuia pe cineva cum sa scrie un articol. Cine credeti ca se ocupa cu asta.?..Cristina Bazava ea era. Acum spuneti si voi daca nu sunt eu un om norocos. Cate sanse era sa ne intalnim pe o straduta din bucuresti la ora 14 intr-o zi de vineri, cu o fata nascuta in aceiasi zi cu mine  si pe care o iubesc, si despre care vorbisem toata dimineta. Una  la o suta , daca nu si mai putin.

Acum pe tanara jurnalista, careia ii urez tot binele din lume, o cheama Cristina Mazilu, si am sa-i pun si poza, uite asa, ca atunci cand o vedeti pe undeva sa-i zambit ca merita.

P.s A venit masina, fug...Tuzla sosesc... cu trupa Vung( detalii intr-un post viitor)

3 comentarii:

  1. mai putin de 1%sanse si totusi s-a intamplat ....cu totii avem un Inger bun care ne vegheaza si ne trimite in cale persoane dragi . E ca in povesti.

    RăspundețiȘtergere
  2. Cristina Bazavan spunea odata despre tine ca esti un om-medicament. Avea dreptate. Cand esti intr-o dispozitie buna, cei de langa tine respira lumina. Sa mai scrii despre ea, tu scrii tare frumos despre oamenii pe care ii iubesti.

    RăspundețiȘtergere

Oshawa sau nu

 Nu m-am apucat de oshawa... asta asa, ca sa nu credeti despre mine ca sunt un tip consecvent si care isi tine promisiunile . Nu, nu sunt. A...