duminică, 25 septembrie 2011

Ideo Ideis la Bucuresti.


           V-am mai povestit eu despre Festivalul Ideo Ideis si despre ce lucruri minunate se intampla in Alexandria timp de doua saptamini cat are loc acest eveniment. Cum intr-un oras care nu are nici cinematograf, nici teatru se intampla cel mai mare festival de teatru pentru tineret, la care participa peste 180 de elevi. Cum, in sfarsit, datorita acestor copii minunati casa de Culatura din Alexandria , destinata pana acum activitatilor de tot felul , de la nunti pana la club de noapte, va fi transformata in sala de spectacole.


Nu v-am spus ca intre timp Andreea Bortun si Alex Ion au fost facuti cetateni de onoare ai orasulul, lucru pentru care noi toti am fost foarte mandri. Nu v-am spus ca cei care au castigat marele premiu, respectiv Trupa ”Atelierul de Teatru” de la Botosani va juca pe scena teatrului din Sibiu in cadrul celui mai mare Festival de Teatru, iar cei de la Timisoara care au luat premiul pentru cea mai buna regie, vor fi invitati sa joace in Bucuresti la deja celebrul Godot.

Iata ca ziua a sosit si Trupa ”Hooleelogans” isi va face debutul in Bucuresti, miercuri 28 septembrie. Vor juca ”Sanziana si Pepelea”. Daca aveti chef sa-i vedeti haideti cu noi, dureaza 45 de minute si o sa va faca mare placere.

Mai puteti citi despre Ideo Ideis aici

Un comentariu:

Oshawa sau nu

 Nu m-am apucat de oshawa... asta asa, ca sa nu credeti despre mine ca sunt un tip consecvent si care isi tine promisiunile . Nu, nu sunt. A...