luni, 19 septembrie 2011

Gabi si puterea de a crede II

        V-am povestit despre Gabi si despre unchiul lui. A trecut o luna si ceva de atunci si impreuna cu cativa foarte putini prieteni am incercat sa le rezolvam problemele. Pentru o perioada a fost chiar bine, au locuit intr-un apartament cu 3 camere prin bunavointa unui prieten, apoi au stat undeva in Regie. Au si muncit in tot acest timp si au mai castigat un banut. V-am spus ca sunt extrem de decenti si nu vor bani daca nu li se cuvin.

             Au avut grija de caini, au facut curat , au zugravit , au pus fainta... Numai ca acum ne aflam intr-un mare impas. Astazi am aflat ca trebuie sa plece din Regie, si pur si simplu nu stim unde sa-i cazam peste noapte. De maine avem ceva promisiuni sau poate gasim ceva de inchiriat. Noi am putea plati 100 de euro pe luna. Daca cineva stie vreo locuinta de inchirit la pretul asta sau putin mai scump, dati-ne de stire pe marius27man@yahoo.com. Pentru o perioda, pana reusim sa-l angajam pe domnul Nicu, o sa strangem bani si platim noi chiria. Asa ca sa nu va faceti griji. Ei sunt oameni foarte curati si au avut mare grija de locul unde au locuit.
  
 Daca cineva are nevoie de ajutor la orice fel de munca, spuneti-ne. Sau sunati direct pe telefonul lor 0735.142.195

Desi nu cred, poate ca cineva ar vrea sa-l angajeze pe domnul Nicu. Am spus si eu, nu se stie de unde le vine norocul.

Povestea lor o puteti afla aici si aici. Sper ca totul o sa fie bine, si ca vom putea sa-i ajutam mai departe. Noi ne dorim asta foarte tare, numai ca nu putem singuri.

3 comentarii:

  1. Intrebare: le-ar fi ok sa imparta un apartament cu un cuplu? ar avea camera lor, dar ar trebui sa doarma in acelasi pat...asta pentru cateva luni , pana prin primavara.

    RăspundețiȘtergere
  2. Dupa parerea mea e ca si cand le-ai da un peste ... Mai ales lui gabi, care ar trebui sa mearga la scoala constant etc ...

    RăspundețiȘtergere
  3. E o mare oportunitate...as vrea sa luam legatura ...cel mai bine lasati un numar de contact pe adresa lui Marius de FB../mesaj privat si vom suna imediat..Multumim frumos..

    RăspundețiȘtergere

Oshawa sau nu

 Nu m-am apucat de oshawa... asta asa, ca sa nu credeti despre mine ca sunt un tip consecvent si care isi tine promisiunile . Nu, nu sunt. A...