vineri, 23 septembrie 2011

Citesti si daruiesti....

Caut cinci blogeri care sa intre intr-o campanie ...
Numele campaniei este “Donează citind. Intră în Clubul de ficţiune ALLşi se desfăşoară în perioada 26 septembrie – 14 octombrie.

Campania presupune implicarea a cinci bloggeri care, la rândul lor, pot cere ajutorul altor maxim cinci – ei pot scrie despre aceeaşi carte aleasă de tine sau despre alta din colecţia Strada Ficţiunii, pe care o doresc ei şi pe care le-o vom pune la dispoziţie. Cititorii se pot implica prin lăsarea unui comentariu referitor la cartea în discuţie.
Cărţile, 10 + 5x5 + numărul de comentarii de pe blogul tău şi ale prietenilor, vor fi trimise de Editura ALL către un centru ales de tine (dacă centrul este din Bucureşti sau din apropiere vom merge împreună cu tine să le ducem). Cărţile vor fi din domenii specifice centrului, dacă se alege o grădiniţă vom trimite cărţi pentru copii, dacă se alege o şcoală – manuale.

Scopul campaniei este de a mări fondul de carte din centrele propuse şi de a asigura accesul la informaţie şi cultură persoanelor ce provin din medii defavorizate.

Se vor lua în calcul doar comentariile date în perioada specificată şi doar la postul în care se discută despre cartea din Strada Ficţiunii. Comentariile la alte posturi sau pe alte platforme social media, Facebook sau Twitter, nu vor fi înregistrate ca donaţii. La fel, nici comentariile offtopic, care nu se referă la cartea în discuţie.

Editura ALL îşi rezervă dreptul de a închide mai devreme perioada de comentarii dacă plafonul de cărţi s-a epuizat sau de a extinde perioada de comentarii dacă nu au fost epuizate cele 500 de cărţi.
entru fiecare post noi mai directionam cinci carti. In plus, fiecare comentariu referitor la carte, dat la postul de pe blogul tau sau la cele de pe ale prietenilor tai, mai pune cate o carte la donatia ta.
In atasament gasesti mai multe detalii.
Stiu ca este din scurt invitatia, insa ne-am bucura tare mult sa ni te alaturi. In campanie vor mai fi: Cristina Bazavan, Sana Nicolau, Roxana Precu si Marie Jeanne Schweffer.

Daca aveti timp si chef de citit, lasati-ma sa stiu si scrieti-mi aici. Astept.
 Puteti alege cartile din colectia Strada Fictiunii. Eu am ale ”P:S Te iubesc” si ”Portretul unui barbat imatur”. Voi? 

6 comentarii:

 1. vreau sa intru in campanie.m-am uitat pe lista si constat ca m-ar tenta acelasi titluri pe care le-ai ales si tu. pot sa le aleg si eu?
  daca da, raspunde-mi ca sa ma dumiresc...

  P.S: cum intram in posesia cartilor?

  RăspundețiȘtergere
 2. @ Nicileta Care este numele blogului tau?
  Te va contacta cineva de la editura pe mailul marius27man@yahoo.com lasa-mi o adresa de mail. Multam

  RăspundețiȘtergere
 3. Speranza este numele blogului meu, adresa mea de email este red26march@yahoo.com. Multumesc si eu!

  RăspundețiȘtergere
 4. Vreau si eu sa intru in campanie. Cum procedez ?

  RăspundețiȘtergere
 5. Salut. Eu as vrea leapsa :)

  Cartea ta suna interesant, daar, au as alege o alta din lista. Sper sa colectam cat mai multe puncte :)

  RăspundețiȘtergere
 6. As vrea foarte mult sa particip la campanie. Se mai poate?

  RăspundețiȘtergere

Oshawa sau nu

 Nu m-am apucat de oshawa... asta asa, ca sa nu credeti despre mine ca sunt un tip consecvent si care isi tine promisiunile . Nu, nu sunt. A...